Lekar & aktiviteter för ditt företag

Är det dags för kick off eller vill ni göra lekar för att bli en tightare grupp på företaget? Här har vi har vi samlat lektips och tips på aktiviteter för ditt företag.

Teambuilding och kick off

Är det dags för en kick off/teambuilding för att sammansvetsa teamet på företaget? Vi på Lektips.se rekommenderar att man provar någon form av aktivitet som gör kick offen/teambuildingen till en rolig tillställning.

Det är viktigt att man har en bra gemenskap på företaget och att man trivs ihop, för då arbetar man också bättre ihop och tiden på jobbet kommer bli mycket roligare. Det är egentligen inte så noga vad man gör, huvudsaken är att man gör det tillsammans. Men det är ett stort plus om man har roligt samtidigt!

Här har vi tagit fram några tips på vad man kan göra för att bli en tightare grupp. Vi vill särskilt rekommendera Teambuildingaktiviteter, som har roliga teambuilding-kurser och program för ditt företag.

Bubble ball

Prova den stora succén Bubble ball, som är en roligare version av fotboll. Bubble ball fungerar ungefär som vanlig fotboll, men det finns en skillnad: varje deltagare är klädd i en stor bubbla av transparent plast. Ett väldigt roligt lektips, som garanterat kommer leda till många skratt!

4-kamp

Dela upp er i lag och tävla mot varandra i en 4-kamp. Det är ett superbra sätt att öva upp samarbetsförmågan och ni kommer behöva kommunicera mycket med varandra.

Fångarna på fortet

Den här aktiviteten bygger på TV-serien som har samma namn. I mindre grupper besöker man 10 olika stationer där man får prova på sin samarbetsförmåga.

Prison island

Upplev en superhäftig fängelseupplevelse där man sätts på prov i 27 olika celler. Prison Island påminner också om tv-serien Fångarna på fortet. Aktiviteten går ut på att man ska klara sig igenom cellerna. För att man ska lyckas krävs det mycket kommunikation och det gäller att man jobbar tillsammans som en grupp!

Gokart

Ta med hela sällskapet och kör gokart tillsammans. Tävla mot varandra och förbered ett fint prisbord, som gör att alla vill vinna. Få ett trevligt avslut på dagen med prisutdelning och att ni går ut och äter middag tillsammans.

Digital eventplanering med eventapp

Är företaget utspritt över stora delar av landet? Eller till och med över större geografiska områden än så? Med ett digitalt event går det att skapa gemenskap trots det fysiska avståndet. Tjänster som Trippus möjliggör för digital eventplanering av event för alla på företaget. Det kan skapa ett engagemang och en känsla av samhörighet som sträcker sig långt utanför det egna kontoret. Med Trippus eventapp får ni ett smidigt verktyg som kan innehålla alltifrån gruppindelningar och filmer till drinkbiljetter och vägbeskrivningar. Endast fantasin kan begränsa er i hur ni ska spränga geografiska barriärer!